Política de Galetes

En compliment amb el deure d'informació recollit a l'apartat 2n de l'article 22 de la Llei 34/2002, d’11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, la present política de galetes té per finalitat informar-lo de manera clara i precisa sobre les galetes que s'utilitzen en la pàgina web de Salvador Mujal Valls.

Què són les galetes?
Una galeta és un fitxer de mida petita que els llocs web envien al navegador i es descarreguen en el seu ordinador. Les galetes permeten que la pàgina web emmagatzemi i recuperi la informació sobre la seva visita, com el seu idioma preferit i altres opcions, per tal de millorar els serveis que s'ofereixen i contribuir a tenir una millor experiència de navegació per a l'usuari.

Autorització per a l’ús de galetes
De conformitat amb l'avís de galetes que apareix al lloc web, l'usuari accepta que, en navegar pel mateix, consent expressament l'ús de galetes segons la descripció que a continuació es detalla, sense perjudici que l'usuari pugui modificar la configuració del seu navegador per rebutjar l'ús de les galetes.

Tipus de galetes
En funció de qui gestioni el domini des d'on s'envien les galetes i es tractin les dades, es distingirà entre galetes pròpies i galetes de tercers.

Les galetes també poden classificar-se segons el termini de temps que romanguin emmagatzemades en el navegador de l'usuari, distingint entre galetes de sessió o galetes persistents.

Finalment, en funció de la finalitat per a la qual es tracti la informació recopilada, les galetes es poden classificar en les següents categories:

Galetes tècniques: permeten a l'usuari navegar per un lloc web i utilitzar alguns dels serveis oferts pel mateix (com per exemple, les que serveixen per recordar els elements integrants d'un carret de compra). 

Galetes de personalització: permeten que l'usuari accedeixi al lloc web amb unes característiques determinades, com pot ser l'idioma. 

Galetes de seguretat: serveixen per impedir o dificultar els atacs contra el lloc web. 

Galetes de complement per intercanviar continguts socials: els anomenats plug-in, que permeten compartir continguts en xarxes socials. 

Galetes d'anàlisi: permeten al responsable el seguiment del comportament de l'usuari. 

Galetes publicitàries: permeten gestionar els espais de publicitat del lloc web. 

Galetes de publicitat comportamental: com les anteriors, serveixen per gestionar els espais de publicitat del lloc web en funció de la informació recollida sobre el comportament de l'usuari i els seus hàbits, adaptant la publicitat al perfil de l'usuari. 

Galetes de geolocalització: utilitzades per esbrinar el país on es troba l’usuari. 

Com modificar la configuració de les galetes
Pot restringir, bloquejar o esborrar les galetes utilitzant el seu navegador. A cada navegador l'operativa és diferent, pot trobar com fer-ho al menú d'ajuda del seu navegador on s'estableix el procediment per a la seva eliminació. Per a més informació:

És possible que al desactivar les galetes la pàgina web no funcioni correctament o no pugui accedir a determinades funcions de la mateixa.

Galetes utilitzades al web
Al portal web s'utilitzen diferents tipus de galetes amb diferents finalitats, a continuació s'enumeren les galetes emprades:


Modificació de les condicions
Salvador Mujal Valls es reserva expressament el dret a modificar unilateralment, total o parcialment, sense necessitat de previ avís, la present Política de Galetes. L'usuari reconeix i accepta que és la seva responsabilitat revisar aquesta Política de Galetes.